Aventurat dhe betejat mes baticave dhe sekreteve te deteve te 4 vellezerve Ishak, Oruc, Hizir dhe Iljaz. Bemat e Barbaroses, mbreti i detit mesdhe dhe admirali me i famshem i kohes. Nje super prodhim, me nje kast aktoresh te shkelqyer kryesuar nga Engin Altan Düzyatan. E hënë - e premte 20:00“13-ta”, një agjent sekret që arratiset nga burgu në kërkim të identitetit, të vërtetës dhe të shkuarës së tij. Dikush kërkon ta infiltroje brenda “Shtëpisë së bardhë”. Bëhu pjesë e komplotit më të rrezikshem... Fitues i disa çmimeve për regjinë më të mirë, aktori më i mirë dhe fotografia më e mirë. E hënë - e enjte 23:35Rejhan dhe Emir nuk mund te ishin me te ndryshem, por jeta e tyre nderthuret nga nje premtim, qe i bashkon ata ne menyren me te papritur...
E hënë - e shtunë 14:30 PolitikëMË shumë KËMBIMI VALUTORValuta Blihet ShitetHoroskopi 12 Nëntor 2023 DashiJeni aq shumë të zënë me punë saqë ju duket se edhe për gjërat më të vogla të gjithë t’ju drejtohen juve. Do keni një marrëdhënie të ngrohtë me partnerin tuaj sot dhe kjo do ju afrojë edhe më tepër më njeri tjetrin. Financat do jenë gjithë kohës të mbrojtura nga yjet dhe nuk do keni aspak tronditje. DemiYjet ju këshillojnë të mos nxitoheni. Rrethanat do të jenë të tilla që mund t’ju krijohet mundësia për të ndërmarrë veprime që do të shënojnë një kthesë rrënjësore në jetën tuaj. Të dashuruarit do të vazhdojnë të vuajnë indiferencën e partnerit.
Nje bisnesmen i suksesshem, ne prag te vdekjes, detyron djalin e tij trashegimtar, te martohet me nje vajze engjellore nga fshati, Rejhan. Emir eshte beqari “rebel” i familjes, i betuar qe nuk do te martohet kurre. Tortura e Rejhan nis sa ve kemben ne ate shtepi nga vjehrra dhe bashkeshorti i saj. Cfare do te ndodhe me kete martese te diktuar? A do te arrije Rejhan te jete jete e lumtur dhe te “zbuse” zemren e Emirit me miresine e saj? E hënë - e premte 13:20Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt...
Izraeli thotë se ushtria goditi 150 objektiva në 28 tet 2023 — Izraeli tha se ky njeri kishte qenë drejtpërdrejt përgjegjës për aftësitë ajrore të Hamasit, duke përfshirë dronët dhe paragliderët e ...
Buxheti do jetë gjithë kohës i mbrojtur nga yjet dhe mund të shpenzoni sipas dëshirave. BinjaketMe Mërkurin në një pozicion shumë të favorshëm por dhe me Afërditën, nuk do ta keni aspak të vështirë të arrini atë që doni. GaforrjaSot duket se i merrni gjërat me filozofi dhe jeni të prirur të pëlqeni çka është e thjeshtë e lehtë për të arritur, pa e vrarë shumë mendjen. Por nuk duhet të shpenzoni as shumë para. LuaniDo të jeni në humor shumë të mirë gjatë kësaj dite dhe do të bëni çfarë të jetë e mundur që marrëdhënia juaj me partnerin të ecë më tej. Në planin financiar çdo gjë do të shkojë për mrekulli.
“The Times of Israel”: Ja pse Kosova e pëlqen Izraelin Kosova dhe Izraeli kanë shumë të përbashkëta dhe e ardhmja mund t'i shtyjë të dyja drejt bashkëpunimit më të thellë. Kështu nis artikullin Joshua Stanton, ...
Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Njohja ndërkombëtare e Izraelit Njohja ndërkombëtare e Kosovës Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] ^ a b Serbia to move embassy to Jerusalem; mostly Muslim Kosovo to recognize Israel, The Times of Israel, 2020-04-09 ^ Israel won't recognize Kosovo, for now, The Jerusalem Post, 2008-02-19 ^ Israel breaks ranks on Kosovo Arkivuar 17 korrik 2011 tek Wayback Machine, 2008-02-21, The Jewish Chronicle ^ Израиль пока не намерен признавать независимость Косово, 2008-02-19, RIA Novosti (në rusisht) ^ "Israeli position on Kosovo firm" Arkivuar 7 qershor 2011 tek Wayback Machine, B92.
IZRAELI DHE KOSOVA, NGA MIQËSIA TRADICIONALE IZRAELI DHE KOSOVA, NGA MIQËSIA TRADICIONALE, NË ZGJERIMIN E MARRËDHËNIEVE DYPALËSHE drejtpërdrejt amerikane. Mbi rëndësinë e këtij akti, flet edhe deklarata ...
Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12 nëntor 2023 Transmetim telev 15 orë më parë — Shala: Kosova e përgatitur për të ofruar sigurinë e nevojshme 9 tet 2023 — Eksperti i Sigurisë, Drizan Shala, në një lidhje të drejtpërdrejt në ...
Marrëdhëniet mes Izraelit dhe Kosovës - WikipediaNga Wikipedia, enciklopedia e lirë Marrëdhëniet Izrael-Kosovë Izraeli Kosova Marrëdhëniet Izrael-Kosovë u referohen marrëdhënieve bilaterale midis Izraelit dhe Kosovës. Kosova e shpalli pavarësinë e saj nga Serbia më 17 shkurt 2008. Izraeli e ka njohur Kosovën më 4 shtator 2020, kur u lajmërua nga presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump që Izraeli dhe Kosova e kanë njohur njëra-tjetrën dhe mes këtyre dy shteteve do të vendosen marrëdhënie diplomatike.
Rajiq: Nëse konflikti në Izrael bëhet më i gjerë, mund të ... drejtpërdrejt ose tërthorazi, atëherë të gjithë do të kishim pasoja që nuk janë aq SËRBIA KOSOVA IZRAELI KONFLIKTET. 12. Tetor 2023. • 12:53. Burim: Kosovo ...
Tv KlanKLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË TERRITORET SHQIPFOLËSE SERIALET NE TV KLANSeriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës? E hënë - e mërkurë 21:00Nje vrasje bashkon bashke nje avokate dhe nje prokuror, te perfshire ne krim, njerezit e tyre me te dashur. Te dy jane te suksesshem ne profesion, por ne ane te kunderta ne sallen e gjyqit.
net, 2009-04-28 ^ Izrael ne menja stav o nezavisnosti Kosova, 2009-04-28, RTS (në serbisht) ^ Press conference with FM Liberman in Belgrade, 2009-09-16, Israel Ministry of Foreign Affairs ^ "Israel firm in refusing to recognize Kosovo" Arkivuar 3 nëntor 2009 tek Wayback Machine, B92, 2009-10-28 ^ Israeli will recognize Kosovo after Spain and Greece, says FM Arkivuar 1 korrik 2011 tek Wayback Machine, AlbanianEconomy. com, 2011-06-28 ^ Adar Primor (13 mars 2012). "Israel, between Serbia and Kosovo". Haaretz (në anglisht).
" Ajo gjithashtu tha se Izraeli e konsideron situatën "shumë shqetësuese". [4] Më 28 prill 2009, Arthur Koll, ambasadori izraelit në Serbi, tha që megjithëse kishte kaluar më shumë se një vit që nga koha kur Kosova e shpalli pavarësinë në mënyrë të njëanshme, Izraeli nuk kishte ndërmend ta njohë deklaratën, dhe se "Izraelit i kërkohet herë pas here se sa solid është ky vendim, por fakti është se pozicioni i Izraelit nuk ka ndryshuar gjatë gjithë kësaj kohe. Populli dhe qeveria serbe duhet të vlerësojnë qëndrimin e Izraelit, i cili tregon edhe miqësinë midis dy shteteve.
Konflikti - Izraeli thotë se ushtria goditi 150 objektiva nëntokësore në veri të Gazës07:55, 28/10/2023 I goditur nga kritikat dhe shqetësimet në rritje ndërkombëtare për intensitetin e fushatës së tij bombarduese në Gaza, Izraeli e ka dyfishuar forcën Forcat izraelite thanë se në një nga netët më intensive të bombardimeve deri më tani, kishte goditur 150 objektiva nëntokësore në pjesët veriore të Gazës, duke përfshirë ato që i quajti "tunele terroriste, hapësira luftarake nëntokësore dhe infrastrukturë shtesë".
Kosova dhe Izraeli nënshkruajnë deklaratën e Nxitja e bashkëpunimit institucional ndërmjet Autoriteteve Kombëtare të Turizmit dhe nxitja e bashkëpunimit të drejtpërdrejtë ndërmjet agjencive të udhëtimit ...