top of page

Mainstream Copy Group

Public·144 members

Kosova Izraeli drejtpërdrejt falas 12 nëntor 2023 Falas

28 mar 2023 — ... drejtpërdrejt për dy vendet që dërgojnë në Euro 2024, në ndeshjen ... Andorre në shtëpi, shkruan Syri.net Kosova.

Top Channel - Lajmet e fundit minute pas minute, art, sport Bombardimet në Rripin e Gazës/ Izraeli kërkon të evakuojë foshnjat premature në spitale falas 40% të aksioneve të HEC-ve me vlerë miliona euro. 08/11 21:57. Vetëm gjysma... ​Kërkohet konsensus politik për Asociacionin Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duhet të koordinohet me partitë opozitare para se të themelojë Asociacionin e komunave... Kapen dhjetëra arka me birra të kontrabanduara nga Serbia, arrestohet i dyshuari Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një person, i cili dyshohet se hyri ilegalisht përmes rrugëve malore nga Serbia... Përkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën në Kosovë Kurti ende në Paris, Zyra e Kryeministrit njofton për një takim që zhvilloi ai dje Te fundit Aktuale 1 orë më parëKurti udhëton për në Austri, merr pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës Aktuale 3 orë më parëPërkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën në Kosovë Aktuale 4 orë më parëHaradinaj dhe Abbott bëjnë nderime pranë Memorialit të Dëshmorëve Britanikë Aktuale 4 orë më parëMolliqaj: Drafti i Asociacionit është i frikshëm, është katastrofë Aktuale 4 orë më parëBajqinovci i del në mbrojtje Muratit: Komuna e Prishtinës i ka keq punët me shifra Bota Izraeli e bombardoi me breshëri raketash Qytetin e Gazës gjatë natës së shtunë dhe mëngjesit të së... [[[SPORTI!]**]] Kosova Izraeli shiko live 12.11.2023 - Irish Dance 6 orë më parë — Ky televizion kosovar e transmeton drejtpërdrejt dhe falas 10 nën 2021 — Kombëtarja e Kosovës në futboll sonte mbrëma do ta luaj një ndeshje ... Telegrafi – Portali me i madh me Lajme ne Shqip | Lajmet e ... Izrael. Kosova pret Izraelin, Dardanët kërkojnë fitoren e parë në 'Fadil Vokrri'. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 06.11.2023 (Transm 3 ditë më parë Nga Grupi I, edhe para fillimit të kësaj faze kualifikuese, Izraeli e ka të ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt falas 12 nëntor 2023 Jetoni RTS 14 orë më parë — Astana Ballkani drejtpërdrejt 9 nëntor 2023 - Irish Dance Shtëpia e Bardhë: Ripushtimi i Gazës nga Izraeli do të ishte gabim Zëdhënësi i Ky ... Përleshje e madhe mes tifozëve në fushë. Ronaldo mbetet pa fjalë Cruzeiro, skuadra e Belo Horizonte u mposht në minutën e 91-të në “Vila Capanema” ndaj Coritiba, çka provokoi... Shiffrin ngadhënjen në sllallom Skiatorja amerikane, Mikaela Shiffrin, ngadhënjeu në disiplinën e sllallomit, që u mbajt sot në Qendrën e Skive në... Halil Sylejmanin e brengos shtegu i atletikës: Është i vetmi shteg në Malishevë Atletika në Kosovë po përballet me mungesë të shtegut sipas standardeve ndërkombëtare, kjo sado kudo po i... Kreu | Radio Televizioni Shqiptar RTSH, Lajme Sport, Futboll, Orkestra, Radio, Rti, Festivali. Shefi i Hezbollahut flet për sulmet ndaj Izraelit: Po godasim thellë në territorin izraelit, me dronë shpërthyes e raketa të ndryshme Hassan Nasrallah, udhëheqësi me ndikim i lëvizjes libaneze Hezbollah, ka thënë se grupi ka rritur ofensivën e tij... Gati 5 milionë njerëz të zhvendosur brenda Ukrainës Ukraina thotë se situata në jug dhe lindje mbetet e vështirë Evropë 29 minuta më parë​Bullgari, nisma e të rinjve i kthen mbeturinat në një thesar ekologjik Amerika 35 minuta më parëDonald Trump dëshiron që procesi i tij gjyqësor të transmetohet drejtpërdrejt në televizion Azia 44 minuta më parëLuftime të ashpra afër spitalit kryesor të Gazës, teksa Netanyahu injoron thirrjet për armëpushim Bota 2 orë më parëPapa bën thirrje që civilët të mbrohen dhe pengjet të lirohen në Gaza Azia 2 orë më parëMinistri izraelit kërcënon Hezbollahun: Atë që po bëjmë në Gaza, mund t’ua bëjmë edhe juve Sporti Gjithçka është e gatshme për sfidën e mbetur të kualifikueseve për Kampionatin Evropian në futboll, mes... [[FALAS***]>>>] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë <plaintext/><xmp>. Netanyahu hedh poshtë thirrjet për armëpushim, thotë se beteja e Izraelit kundër Hamasit, do të vazhdojë Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu tha të shtunën se ushtria e vendit të tij do të vazhdojë betejën kundër... Londër, protesta dhe kundër-protesta për luftën mes Izraelit dhe Hamasit Më shumë se 300, 000 demonstrues pro-palestinezë marshuan në qendër të Londrës të shtunën. Policia... Rrëfimi rrëqethës i një mjeku nga Gaza: Situata është e tmerrshme, shumë herë dua të shkoj anash dhe të qaj Dr. Mohammed Ghneim nuk është larguar nga spitali i tij në qytetin e Gazës për katër javë. Ai nuk mund të... Vendimi - Vendet afrikane tërheqin diplomatët nga Izraeli – bëjnë thirrje për armëpushim të menjëhershëm16:19, 06/11/2023 Afrika e Jugut dhe Çadi kanë njoftuar se do të tërheqin diplomatët nga Izraeli për “konsultime” në përgjigje të luftës Izrael-Hamas. “Qeveria e Afrikës së Jugut ka vendosur të tërheqë të gjithë diplomatët e saj në Tel Aviv për konsultim”, ka thënë ministri Khumbudzo Ntshavheni të hënën në një konferencë shtypi për të njoftuar rezultatin e një takimi të kabinetit të mbajtur më 1 nëntor. Sipas asaj që i ka thënë Qeveria e Afrikës së Jugut mediumit prestigjioz CNN, bëhet fjalë për tërheqjen e tre diplomatëve nga Izraeli. “Kabineti ka vënë në dukje gjithashtu deklaratat e vazhdueshme përçmuese të ambasadorit izraelit në Afrikën e Jugut për ata që po kundërshtojnë mizoritë dhe gjenocidin e qeverisë izraelite”, tha Ntshavheni, duke shtuar se roli i ambasadorit “po bëhet shumë i paqëndrueshëm”. Etrit Berisha trim i ndeshjes, Empoli shtang Napolin në “Diego Armando Maradona” Portieri i kombëtares së Shqipërisë, Etrit Berisha, është trim i ndeshjes. Empoli ka shënuar fitore me... ​Pse mbahen sekret pagat e futbollistëve në Kosovë? Flasin analistët ​Këto janë të gjitha masat e sigurisë para ndeshjes Kosovë-Izrael Futboll 14 minuta më parëKosova - Izraeli, bastet befasojnë me koeficiente Futboll 22 minuta më parëNuk u grumbullua me Kosovën, Zhegrova starton për Lille Futboll 26 minuta më parëRoko Vata kundër Shqipërisë së Bulkut Futboll 28 minuta më parëSinjalet që Dwamena duhej ta kishte mbyllur me futboll Diaspora NEW YORK/ NEW JERSEY: Zgjedhjet e përgjithshme speciale në SHBA/Nju-Jork dhe Nju-Xhersi, kan përfunduar, ndërkohë që... Kur Inter transferoi Kristjan Asllanin nga Empoli në verën e vitit 2022 për shumën e 14 milionë eurove, shumë prej opinionistave në Itali e... Bota e futbollit dhe më gjerë është ende e tronditur nga ndarja nga jeta e Raphael Dwamena, sulmuesit 28-vjeçar të Egnatias, i cili mbylli... Futboll Mes kampionatit dhe Kupës së Belgjikës, skuadra e Mechelen nuk fitonte prej tetë ndeshjesh duke u futur në një krizë të thellë rezultatesh. Megjithatë,... Lajmet e fundit - Klan Kosova - Jemi një Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne Klankosova.tv. Politike, sport, ekonomi, krim, kulture, bote, showbiz. SuperSport: Home Cilën skuadër shihni favorite për titullin në Serinë A? · Inter · Milan · Juventus · Tjetër.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page